Allt om bingo!

Bingo online

Det är mycket det beror på om ett spel skall överleva under en lång tid och ett exempel på ett sådant spel är bingo. Det är ett spel som vi alla känner igen och du har säkert även spelat bingo någon gång i ditt liv. Spelet kom till Sverige på 60-talet och har sedan dess varit med om en massa olika saker, som att det vart kommersiellt när bingohallarna började komma till nästan varje ort liten som stor. Det var ett populärt sätt att samla människor för att ha roligt och kanske tjäna sig en liten slant på. Sen hände något stort när bingolotto startades med Loket i spetsen som höll i programmet under flera år. Det var ren hysteri och nästan alla spelade bingolotto på lördagskvällen genom att spika sig framför tv:n. Sen hände något igen, och bingo flyttade även ut på internet och här är vi idag.

Här spelar du spännande bingo med bästa bingobonusarna just nu:

Bingosida Omdöme Insättningsbonus Spela idag!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Som sagt så är bingo fortfarande lika spännande och genom internet så möter spelet nya användare som kanske vill spela men inte kunnat spela tidigare. Det är så klart även många anledningar att spela på internet som att det finns många flera olika varianter att spel på nätet. Att spela bingo online handlar så klart om ett större utbud och den vanligaste typen är den klassiska bingon där din bingobricka har ett rutmönster med nummer och texten BINGO högst uppe. Utrop sker och du markerar det numret som ropas. För att det skall gå snabbt och enkelt så görs utropen som exempelvis ”Bertil 1” och då markerar man nummer 1 som finns under bokstaven B.

Du som ha spelat bingo tidigare i en bingohall eller på tv har då troligen spelat klassisk bingo. Bingo online så finns det även en nära släkting som heter variantbingo där bingobrickan ser lika ut, men det skiljer sig hur du kan vinna och då till din fördel. Istället för att du skall ha en rad med 5 nummer i klassisk bingo så kan du i variantbingo även ha dessa 5 nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt vilket är så klart helt galet bra. I en annan variant som heter mönsterbingo så är spelet helt olikt de andra. I mönster bingo så har ens bingobricka ett mönster som skall fyllas i av utropen som görs. När alla dina nummer är ifyllda så får du BINGO. Som vanligt så blir du ibland ensam vinnare eller så kan du ha bingo samtidigt med andra. Det finns också omgångar i alla varianter som går helt utan någon vinner.

För dig som är en bingospelare eller nybörjare så skall du så klart spela på internet, eftersom det är så lättillgängligt på alla typer av sätt. Du kommer också att få gratis pengar att spela för när du registrerar dig, så du behöver inte bry dig om att du inte har kanske pengar just nu. Denna möjlighet skall du ta vara på, och glöm inte att testa några olika sajter för att ju fler du jämför mot varandra hur enklare blir det att välja den sajten som passar dig bäst. Testa mellan 5-10 stycken sajter och registrera dig, spela och jämför vilken som är bäst helt enkelt.

Bästa bingon!
100% insättningsbonus!