Allt om bingo!

Spela bingo

Att spela olika spel på internet är något som nästan alla gör idag och det är även ett väldigt populärt sätt att spendera sin fritid på. En del gör det för att det är roligt, en del spelar för att tjäna pengar. Att spela bingo är något som de flesta har gjort och det har möts av generationer på ett positivt sätt och nu finns det även bingo på nätet. Det är lika enkelt som att spela på en annan plats, men det är även roligare eftersom det finns flera olika varianter att välja mellan. Du har säkert spelat klassisk bingo om du har spelat bingo på exempelvis TV eller i en traditionell bingohall. På nätet så finns det även variantbingo och mönsterbingo i massvis av olika varianter som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo.

Här spelar du spännande bingo med bästa bingobonusarna just nu:

Bingosida Omdöme Insättningsbonus Spela idag!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Klassisk bingo går ut på att ha fem nummer i en rak rad för att du skall få bingo. Din bingobricka har ett rutmönster av siffror och högst uppe så finns texten BINGO. I bingo sker det utrop som man måste vara alert och hänga med i som ”Bertil 4”. Det betyder att under bokstaven B så markerar du nummer 4. Utropen fortsätter i rask takt och när du eller någon har fått 5 nummer i en rad så är det BINGO! Du kan vinna samtidigt med andra eller bli ensam vinnare. Ibland så finns det ingen vinnare.  Att spela bingo online ger dig nu lite roligare varianter som variantbingo som även är en nära släkting med klassisk bingo. Bingobrickan ser likadan ut och du lyssnar samt fyller i siffrorna på samma sätt med utropen som i klassisk bingo. Den stora skillnaden i variantbingo är att du även kan ha 5 nummer lodrätt, vågrätt samt diagonalt vilket ger dig en större chans att vinna.

Att spela bingo på nätet kommer att ge dig många nya varianter som den populära mönsterbingo vilket inte alls påminner om de andra varianterna i huvud taget. Här så fyller din bingobricka upp ett mönster, som kan vara en bil, cykel, penna eller ett suddgummi som exempel. Mönstret är svagt markerat på bingobrickan så du kommer att se vad det är. Det sker utrop precis som vanligt men här så skall utropen fylla upp ditt mönster och du vinner genom att mönstret blir ifylld av utropen. Så klart så måste du få bingo före någon annan eller samtidigt för att det skall generera vinst till dig.

Att ta steget ut online för att spela bingo är något som du inte kommer att ångra. Du kommer att till och med få gratis pengar att spela för som kan vara allt från 50 kr och uppåt beroende på sajt. Därför så är det också viktigt att du registrerar dig på några stycken så att du kan jämföra vilket du gillar bäst. Bingo spelen i sig kan skilja sig lite också mellan sajterna så glöm inte att läs innan du börjar spela.

Nu kan vi bara önska dig lycka till!

Bästa bingon!
100% insättningsbonus!